Training Media Advocacy si Participare Civică

În perioada 20-21 martie 2017, Programul Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS) va desfășura la Chisinău un training în Media Advocacy și Participare Civică. Acest training își propune să dezvolte abilitățile OSC-urilor de valorificare a relațiilor cu mass-media dincolo de formatul clasic de Relații Publice și să le extindă prin crearea parteneriatelor de advocacy cu mass-media, prin susținerea reprezentanților acestora în inițiativele proprii de advocacy.

Instruirea va fi oferită de către expertul internațional Nebojsa Radic, fostul șef al Departamentului de relații mass-media al Institutului pentru o Societate Deschisă din Budapesta și New York. Ca urmare a reformelor în 2000, Nebojsa a fost consilier al guvernului Republicii Federale Iugoslavia pentru relații cu media externă, iar din 2003 a oferit consultanță OSC-urilor în inițiativele advocacy pentru schimbarea politicilor în domeniul protecției drepturilor femeilor, a persoanelor de etnie romă și a persoanelor cu dizabilități mintale. De asemenea, trainerul are o vastă experiență în domeniul comunicării guvernamentale,  a instruit oficiali guvernamentali din Muntenegru, Iordania, România, Georgia și Serbia și a oferit consultanță în elaborarea strategiilor de comunicare pentru Parlamentele Iordaniei, Serbiei și Ministerului Justiției al Iordaniei.

Dacă sunteți interesați să participați, Va rugăm să completați online formularul de înregistrare accesând https://goo.gl/forms/5FslaJu5MLBZ8Bfu2. Termenul limită de înregistrare este 20 februarie 2017, 16:00 ora locală. Persoanele vor primi confirmarea statutului de participant până la 3 martie, 2017.

Aspecte logistice:
Evenimentul se va desfășura în limba engleză cu traducere consecutivă în limba română. Organizatorii vor furniza materiale de suport și vor asigura prânzul pentru participanți. Costurile de transport vor fi rambursate. Costurile de cazare nu vor fi rambursate.

Pentru detalii contactați:
Angela Vacaru | Senior Capacity Building and Gender Manager, Moldova Partnerships for Sustainable Civil Society
O: 022.233.000 | F: 022.295.404| avacaru@fhi360.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *