Târgul OSC-urilor, Bălți

Stimaţi reprezentanţi ai organizațiilor societății civile (OSC)!

Avem deosebita plăcere de a invita toate organizaţiile active din nordul țării la Târgul OSC-urilor, care va avea loc pe 11 septembrie 2015, în piaţa Vasile Alecsandri din Bălţi, între orele 12:00-16:00. Evenimentul este organizat de către programul „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360, cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare internațională (USAID).  În cadrul Târgului OSC-urile vor avea ocazia să vorbească cu cetăţenii  despre activităţile lor, să ofere informații despre asistența oferită de Uniunea Europeană și istoriile de succes a persoanelor care au reușit să beneficieze de această asistență. OSC-urile participante sunt încurajate să desfăşoare activităţi interactive, ateliere, demonstrații, astfel încât să cointereseze şi să implice cât mai mulţi vizitatori. Târgul OSC-urilor la Bălți face parte din activitățile campaniei naționale de informare EUROPA PENTRU TINE, o campanie apolitică, care vine să explice pe înțelesul tuturor procesul de integrarea europeană a Republicii Moldova.

La eveniment sunt așteptate să participe aproximativ 25 de OSC-uri. Organizațiile care doresc să participe la  eveniment sunt rugate să se înregistreze până în data de 1 septembrie 2015, expediind numele organizaţiei, datele persoanei de contact, o scurtă descriere a organizației cu cele mai importante realizări şi descrierea activităţii/lor care vor fi organizate în cadrul Târgului, la adresa de email: lpolcanova@parc.md.

Mai multe informaţii puteţi afla contactând-o pe Lidia Polcanova, manager de proiect – Parc Comunicații, la numărul de telefon: 078652255.

 Acest eveniment este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare internațională (USAID). Opiniile exprimate aparţin organizatorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau Guvernului a SUA.Suportul logistic este oferit de către agenţia Parc Comunicații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *