Tabăra de vară „Promotorii Schimbarii” 26-28 iunie, Chișinău

Academia Nicolae Dumitrescu invita 12 tineri din toată țara, cu vârsta cuprinsă între 14 – 18 ani la Tabăra de Vară de Leadership „Promotorii Schimbării” în perioada 26- 28 iunie, în orașul Chișinău.

Sunt invitați să participe tinerii care se implică în acțiuni de voluntariat și care doresc să își descopere sau să-și dezvolte aptitudinile necesare pentru a fi un lideri în comunitățile sale.

Programul are ca obiectiv dezvoltarea de inițiative proprii și promovarea unei schimbări pozitive în societate.

Trainerii implicați au o vastă experiență în domeniul training-urilor și de consultanță în dezvoltare personală și de echipă pe plan național și internațional.

Această tabără vine ca o continuitate a programului social ”Moldova 2053 – Viziune, Misiune, Valori” , dezvoltat  de către Academia Nicolae Dumitrescu și rulat în peste 40 de Licee din Republica Moldova, atât cu grupuri de elevi cât și cu grupuri de profesori.

Pentru mai multă informație despre Academia Nicole Dumitrescu găsiți pe pagina www.and.md

Tabăra se va desfășura în Chișinău, Campusul Liceului Academiei de Științe, sub egida Consiliilor Americane pentru Educație Internațională.

Pentru a participa la tabăra de vară tinerii sunt rugați să transmită pe adresa de email petervlad.ianusevici@gmail.com, un eseu cu tema ”Moldova 2053 – trecut, prezent, viitor”

Pentru mai multe detalii contactați persoana de contact Peter Vlad Ianușevici la adresa de email: petervlad@gmai.com sau  mob. 068717609.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *