Şedinţa extinsă a grupului de lucru privind mecanismele de cooperare între Parlament, Guvern și societate civilă

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a instituit un grup de lucru format din reprezentanții Cabinetului Președintelui Parlamentului, Vicepreședintelui Parlamentului, Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care are drept scop eficientizarea  comunicării și cooperării a guvernării cu sectorul asociativ și identificarea celor mai bune practici întru sporirea transparenței activității Legislativului și Executivului prin implicarea sectorului non-profit.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, grupul de lucru trilateral se va întruni în ședință de lucru, marți, 31 mai a.c. începând cu orele 15:00, în biroul 508 (clădirea renovată a Parlamentului).

La ședință vor participa Andrian CANDU, Președintele Parlamentului și Liliana PALIHOVICI, Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova.

Doritorii de a participa la lucrările grupului de lucru menționat, pot confirma prezența la ședință până la data de 30 mai a.c., la numărul de telefon 0(22)268 196 sau prin mail dia@parlament.md

Sursa: www.parlament.md 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *