Ședința de consultare publică a proiectului Hotărârii de Guvern cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional

Cancelaria de Stat a Republicii Moldova Vă invită să participați la ședința de consultare publică a proiectului Hotărârii de Guvern cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional, care va avea loc la data de 27 iulie curent, ora 10:00, în incinta Casei Guvernului (sala de ședințe, etj. 1, str. Pușkin).

Scopul proiectului este de a consolida mecanismul de participare a societății civile la procesul decizional şi de a asigura accesibilitatea informaţiei privind proiectele de decizii.

Pentru facilitarea accesului în Casa Guvernului, confirmați participărea Dumneavoastră la adresa de e-mail: victor.besleaga@gov.md sau la numărul de telefon: 022 250 489 (Victor Beşleaga, Consultant Principal în cadrul Direcției coordonarea politicilor și planificare strategică). Totodată, remiterea comentariilor la adresa menționată este preferabil să fie realizată până la data de 26 iulie 2016. Proiectul de hotărâre și nota informativă pot fi accesate la AICI.

Sursa: www.cancelaria.gov.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *