Ședință privind actualizarea contextului funcționării Legii 2%

Membrii Consiliului ONG și alte entități juridice interesate de modificări la aplicarea Legii 2% urmează să se întrunească într-o ședință de lucru.

În cadrul ședinței din 18 mai 2015 cu reprezentanții Parlamentului, Guvernului și Consiliului ONG s-a convenit ca societatea civilă să vină cu un set de propuneri în vederea îmbunătățirii cadrului legal și mecanismului de aplicare a legii 2%.

În acest context invităm părțile interesate la 27 mai, ora 14:00, pentru a discuta care este poziția societății civile vis-a-vis de acest document și care propuneri vor fi înaintate conducerii Parlamentului pentru a fi promovate în comisiile parlamentare de profil. Ședința va avea loc la sediul Centrului ”Parteneriat pentru Dezvoltare”, str. Armenească 13.

Reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale care doresc să participe la ședință sunt rugați să contacteze pe Alexei Buzu, membru al Consiliului ONG, la adresa de email alexeibuzu@gmail.com

Pentru a vă pregăti pentru ședință recomandăm să studiați documentul de politici de modificare a Legii 2% elaborat de CRJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *