Ședința grupului de lucru pentru consultarea și examinarea proiectului de lege 2%

Subiectul legii 2%  este pus, din nou, pe masa de discuții și negocieri. De această dată, Comisia Economie, Buget și Finanțe din cadrul Parlamentului organizează o ședință a Grupului de Lucru creat pentru a remedia situația pe subiectul legii 2%. Aceasta după ce proiectul de lege 2% adoptat prin amendamente la Codul Fiscal care permitea persoanelor fizice să direcționeze 2% din impozitul salarial către organizațiile neguvernamentale de utilitate publică și instituțiilor religioase a fost declarată neconstituțională.

Ședința va avea loc pe data de 15 aprilie, începând cu orele 13:00, bir. 909, et.9, Ministerul Agriculturii și Industriei  Alimentare.

Subiectele care vor fi puse în discuție în cadrul ședinței vor viza modificările propuse pentru introducerea posibilității de direcționare 2% din impozitul pe venit al persoanelor fizice către ONG-uri și instituții de cult din Republica Moldova, cât și identificarea mecanismelor sigure de direcționare a cuantumului de 2% din impozitul pe venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *