Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2014 “Hai în gașca voluntarilor”

TDV, Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, este în plină pregatire a evenimentului Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2014, “Hai în gașca voluntarilor!”, ediția a VIII-a. Astfel, au mai ramas 4 zile până la lansarea acestui eveniment, care are drept scop promovarea voluntariatului la nivel național.

În perioada 8 – 14 octombrie 2014,  Asociația “Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) a organizat ședințe raionale privind Săptămâna Națională a Voluntariatului în raionul Soroca, Șoldănești, Rezina, Strășeni, Orhei, Criuleni, Ialoveni, Căușeni. Coordonatorii raionali responsabili au invitat reprezentanți ai autorităților publice locale, mass mediei și ai societății civile. A fost abordată tematica activităților ce se vor desfășura în cadrul SNV 2014 și modul în care se va implica fiecare participant. Scopul a fost implicarea a cât mai multe persoane interesate să organizeze activități de voluntariat. Participanții au generat idei noi de activități de voluntariat pentru SNV și au demonstrat dorința de implicare activă.

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2014 “Hai în gașca voluntarilor!” se va desfășura în perioada 19 – 26 octombrie. TDV mulțumește Coordonatorilor  raionali SNV, care contribuie enorm la realizarea evenimentului, precum și membrilor Coaliției Voluntariat, coordonatorilor de voluntari instruiți în Polonia, dar și altor persoane cu spirit civic. Anul acesta SNV-ul va avea peste o sută de activități de voluntariat, răspândite în toate colțișoarele țării. TDV își propune ca în această ediție  să obțină un impact și mai mare decât cel din edițiile anterioare.

Asociația TDV vă invită să vă alăturați la gașca ei de voluntari! Astfel în perioada 19 – 26 octombrie, curent, vor avea loc activități de caritate pentru copii, tineri și persoane în etate, ore informative, activități de salubrizare a parcurilor si monumentelor din comunități, flashmob-uri ș.a.

Aceasta activitate este realizata in cadrul proiectului “Promovarea voluntariatului prin extinderea activitatilor de voluntariat în rândul tinerilor” din programul de Granturi 2014 lansat de Ministerul Tineretului si Sportului al Republicii Moldova.

Sursa: http://tdvmoldova.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *