Salvând vieți Împreună

Deja devine tradiție ca de Ziua Mondială de prevenire a suicidului, 10 septembrie, în inima capitalei să se organizeze Șezătoarea ”La Lumina Speranței” alături de partenerii și simpatizanții cauzei promovării vieții și a speranței.

Cu această ocazie vă invităm călduros să participați alături de noi în acest eveniment ca împreună să devenim o voce puternică a speranței și încurajării pentru persoanele, care se confruntă cu crizele profunde ale vieții.

Evenimentul din anul acesta va începe la ora 11.00 la Arcul De Triumf (Porțile Sfinte) din Scuarul Catedralei și va continua până la ora 20.00. În program vom avea prestații artistice și sportive ale tinerilor, mesaje motivaționale și discursurile partenerilor și simpatizanților cauzei. Totodată va fi organizat un târg (din păcate fără vânzări) al serviciilor pentru tineri și activități interactive pentru participanții la Șezătoare, cadouri și acțiuni de promovare a partenerilor, multe surprize. Vă invităm cu drag să Vă alăturați acestui eveniment. Vă rugăm să ne anunțați la telefon 069379000, dacă doriți să participați, pînă marți, ora 14.00 și vom discuta detaliile participării Dumneavoastră.

Totodată, vă informăm că în R. Moldova se desfășoară Zilele Antisuicid, menite să spargă clișeele și tăcerea în jurul subiectului suicidului și să promoveze serviciile de asistență pentru persoanele, care se confruntă direct sau indirect cu fenomenul suicidului. Pe tot parcursul lunilor septembrie și octombrie vor avea loc numeroase seminare, conferințe, emisiuni radio și TV, evenimente culturale și întîlniri cu elevii și studenții, cât și cu reprezentanții Administrației publice centrale, regionale și locale. Specialiștii noștri sunt la dispoziția organizațiilor, instituțiilor și companiilor Dumneavoastră pentru a colabora și promova cauza valorii vieții și speranței. Vom fi bucuroși să colaborăm în acest sens cu Dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru a stabili modul, în care am putea să vă fim utili în aceste zile.

Pentru orice întrebare nu ezitați să ne contactați la nr de telefon 069379000 sau la adresa email info@mirt.md

Vă mulțumim pentru interes, sprijin și colaborare pentru misiunea de a reduce la zero suicidul în R. Moldova! Împreună salvăm vieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *