Prezentarea Raportului alternativ de progres privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE (2014-2016)

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), organizează Evenimentul Public de prezentare a Raportului alternativ de progres privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE (2014-2016). Raportul este realizat în cadrul proiectului ”Monitorizarea implementării Acordului de Asociere RM-UE”, implementat în cooperare și cu suportul Fundației Konrad Adenauer.

În cadrul Evenimentului, experții IPRE vor prezenta aprecierile cantitative și calitative ale rezultatelor implementării Planului Național de Acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE (2014-2016), înregistrate până la 31 decembrie 2016. Prezentarea va fi urmată de o sesiune de dezbateri cu participarea experților din cadrul autorităților publice naționale, partenerilor de dezvoltare, reprezentanților ai societății civile și mass-media din Republica Moldova. Agenda Evenimentului poate fi accesată AICI.

Evenimentul va avea loc Vineri, 24 martie 2017, începând cu ora 10.00 (înregistrarea de la 09.30) în Sala de Conferințe de la Sediul IPRE (Str. București 90, of 20, et. 3).

Având în vedere capacitatea limitată de locuri disponibile pentru acest eveniment, vă rugăm respectuos să confirmați participarea până miercuri, 22 martie 2017, la adresa de email: adrian.ermurachi@ipre.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *