Prezentarea proiectului Raportului de evaluare finală: ”Implementarea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015”

În 26 mai 2016, între orele 14:00 și 17:00 va avea loc prezentarea și discuții pe marginea proiectului Raportului de evaluare finală: ”Implementarea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015.”

Evaluarea a fost desfășurată în perioada ianuarie–aprilie 2016. Scopul evaluării finale a fost analiza implementării SDSC și a Planului de Acțiuni (PA) pentru perioada 2012-2015, identificarea realizărilor și lacunelor în implementare și oferirea recomandărilor corespunzătoare pentru a spori relevanța și eficacitatea acesteia. Metodologia de evaluare a fost elaborată de evaluatorul Dl. Gheorghe Cărăseni şi aprobată de ECNL–Budapesta și a inclus următoarele tehnici şi instrumente de evaluare: analiza documentelor, chestionare de evaluare online şi interviuri semi-structurate (prin întâlniri individuale, focus grupuri, Skype) cu 54 de persoane, reprezentanți ai societății civile, autorităţilor de stat și comunităţii donatorilor.

Prezentarea și discuțiile cu participarea evaluatorului independent, OSC, autorităților publice și donatorilor va avea loc la Complexul SummitEvents & Conference Center, Sala Rome, adresa: or. Chișinău, str. Tighina 49/3. (http://www.summit.md/)

Copii imprimate ale proiectului raportului nu vor fi distribuite, prezentarea se va axa pe principalele concluzii și recomandări.

Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la 19 mai, ora 18.00 pe următoarea adresă: mpscs@fhi360.org sau prin telefon: +373 22.233.000 (limba română).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *