Prezentarea Platformei pentru Egalitate de Gen și modalitatea de aderare

La data 14 iulie 2015, a fost lansată Platforma pentru Egalitate de Gen (Platforma) care are misiunea de a consolida eforturile tuturor actorilor din societatea civilă care militează pentru promovarea egalității de gen.

Până Platforma va avea propria pagină web Consiliul ONG a acceptat să promoveze procedura de aderare la Platformă.

Membri ai Platformei pot deveni orice persoană fizică sau juridică care au scopul de a contribui la promovarea egalității de gen în Republica Moldova, au semnat Angajamentul pentru promovarea egalității de gen, au depus dosarul de aderare și se obligă să respecte Regulamentul Platformei pentru Egalitate de Gen.

Aderarea la Platformă se realizează prin depunerea unui dosar, la Secretariatul Platformei, care va conține următoarele documente: CV- ul, copia buletinului de identitate a persoanei fizice  sau copia certificatului de înregistrare a Asociației Obștești, datele de contact a 2 persoane fizice sau juridice care cunosc candidatul, domeniul şi nu sunt subiect al conflictului de interes – preferabil din cadrul Platformei – și cererea de aderare cu declararea asumării calităţii de membru al Platformei prin semnătură (în cazul organizațiilor se va aplica ștampila și semnătura organelor de conducere).

Decizia de conferire a calităţii de membru se adoptă de Platformă la şedinţa ordinară a membrilor Biroului Permanent, iar Secretariatul Platformei va comunica persoanei care candidează despre decizia luată până la următoarea şedinţă ordinară a Biroului Permanent.

Secretariatul Platformei este asigurat de Centrul de Resurse ”Tineri și Liberi”: Nina Lozinschi , Secretar General al Platformei, tel.: 022 567 549, fax: 022 567 489; e-mail: tineri.liberi@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *