Participă la activEco – program care te învață să inițiezi o afacere socială

Îți dorești să contribui la dezvoltarea socio-economică a Moldovei? Implică-te în programul activEco 2016, direcția Antreprenoriatul Social. Acesta este un concept economic nou, practicat în toate țările dezvoltate, care combină activitatea economică cu oportunitatea de a rezolva o problemă din societate. Astfel, antreprenorii sociali sunt acele persoane care vin cu idei inovaționale pentru a rezolva probleme sociale.

Scopul programului este înzestrarea tinerilor cu capacitățile necesare și inspirația pentru a porni afaceri sociale, adică auto-angajare prin dezvoltarea produselor și serviciilor cu impact pozitiv.

Programul este format din trei seminare: Seminarul de Impuls, seminarul dedicat Dezvoltării proiectului și seminarul de Reflecție, iar participanții vor avea șansa să participe la două evenimente tematice „Forumul Antreprenoriatului Social” – unde tinerii vor avea șansa să cunoască exemple reale de antreprenori sociali din Moldova și să afle răspunsuri la întrebările ce îi frământă. Programul este finalizat prin participarea la evenimentul „IarmarEco”, unde tinerii vor avea ocazia să prezinte rezultatele proiectelor lor mai multor antreprenori, să întâlnească persoane interesate de ideea lor și noi parteneri.

EcoVisio te invită să iei parte la programul activEco 2016, direcția Antreprenoriat Social, pentru a afla mai multe despre cum poți să contribui la dezvoltarea durabilă a  Moldovei. Programul este în limba engleză și este disponibil pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani.

Dacă îți dorești să participi, te poți înregistra completând forumularul, până la 31 martie 2016. Mai multe informații găsești aici.

Sursa: www.diez.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *