Organizațiile sunt invitate să participe la Târgul ONG-urilor, care va fi desfăşurat în cadrul Festivalului Tineretului

De ziua internațională a tineretului, 12 august, CNTM, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Fondul ONU pentru Populație, AIESEC Moldova și Rotaract Club, organizează a doua ediție a Festivalului Tineretului, dedicat în exclusivitate tinerilor. Una dintre activitățile importante ale festivalului este Târgul Organizațiilor de Tineret, ce se va desfășura cu începere de la ora 14:00 și va dura până la 19:00. Evenimentul va avea loc la data de 12 august, pe strada pietonală E.Doga.

Târgul organizațiilor de tineret este o activitate de bază în cadrul festivalului și va reuni cele mai reprezentative ONG-uri de tineret din țară.

În acest context, CNTM invită toate organizațiile de tineret să participe la acest târg – efort comun prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a prezenta tinerilor realizările, proiectele, campaniile. De asemenea, în cadrul Festivalului Tineretului vor fi organizate și alte activități, la care membrii organizațiilor dvs. se pot implica.

Fiecare organizație de tineret va avea propriul stand unde își va putea prezenta materialele promoționale, activitățile, va interacționa cu tinerii și vor genera idei noi și parteneriate.

Organizațiile interesate, pot trimite un mesaj la adresa de e-mail: valeriu.dragalin@cntm.md, pînă la data de 4 august 2016, prin care își confirmă participarea la târg  și vor indica necesitățile pe care le au

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți ceva întrebări, nu ezitați să-i contactați pe:

Valeriu Drăgălin – valeriu.dragalin@cntm.md / 069994602 sau

Adriana Țerna – terna.adriana@gmail.com / 060324781.

Sursa: www.cntm.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *