Programul de granturi al Forumului Societății Civile

Cinci organizații a societății civile din Republica Moldova vor obține suport financiar pentru realizarea proiectelor atât în țară cât și pe întreg arealul Parteneraitului Estic. Susținerea financiară de pînă la 25000 de euro a fost oferită în cadrul programului de granturi a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic. În total au fost depuse spre examinare 49 de propuneri de proiecte eligibile din țările Parteneriatului Estic, dintre care 17 vor fi finanțate.

Proiectele ONG-urilor din Moldova vor targheta subiecte precum: consolidarea eforturilor de combaterea corupției politice în țările PaE, diseminarea experienței Letoniei în depășirea crizei economice, sporirea participării societăți civile în implementarea standardelor Europene, implementarea managementului deșeurilor în conformitate cu Acordul de Asociere și promovarea reformelor în sistemul educațional superior.

Proiectele urmează să se desfășoare pe parcursul anului 2016, rezultatele acestora vor fi prezentate la următorul Forum al Societății Civile din PaE, în toamna anului 2016.

Lista tuturor proiectelor ce vor fi susținute de Forumul Societății Civile din PaE poate fi găsită aici.

Sursa: www.eap-csf.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *