Organizațiile din Chișinău sunt invitate să se înscrie pentru a face parte din consorțiul de organizații aplicante la titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2020

La moment, competiția privind selectarea Capitalei Europene a Tineretului 2020 este în desfășurare, iar în cadrul acesteia participă și orașul Chișinău. După ce a fost anunțată lista finală, pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2020 râvnesc următoarele orașe: Amiens (France), Chișinău (Moldova), Klaipėda (Lithuania), Timisoara (Romania), Villach (Austria).

Orașele participante au la dispoziție două luni să prezinte un amplu program de evenimente și activități culturale, sociale și politice legate de domeniul tineretului și să stabilească un parteneriat între municipalitate și tinerii din oraș pentru a crea, planifica și conduce anul Capitala Europeană a Tineretului 2020.

În acest sens, Consiliului Național al Tineretului din Moldova, una dintre structurile responsabile de procesul de aplicare, vine cu oportunitatea către organizațiile din Chișinău de a se implica în procesul de aplicare pentru titlul: „Chișinău – Capitala Euroapenă a Tineretului 2020”.

Tot ce trebuie să faceți e să completați acest formular de înregistrare, până marți, 29 mai, ora 12.00 și care va prezenta dorința dvs. de a vă implica în organizare și a face parte din această comunitate.

În cazul în care aveți anumite întrebări sau neclarități, puteți contacta: cntm.corespondenta@gmail.com, (+373 22) 23 51 75 sau Grițco Domnița, domnita.gritco@cntm.md, 060750393.

Sursa:www.cntm.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *