O seară de artă pentru susținerea mai multor proiecte sociale

 

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM/IWCM) organizează cea de a XII-a ediție a expoziției anuale cu vânzări în scopuri caritabile „Seara de Artă”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 aprilie la Palatul Republicii, între orele 16:00-21:00.

Lansată în 2004, „Seara de Artă” a devenit una dintre cele mai populare expoziții de caritate din Calendarul de arte al Moldovei. Organizată în fiecare primăvară de către CIFM, expoziția „Seara de Artă” este o ocazie bună de a promova talentele artiștilor plastici și ale meșterilor de artizanat din Moldova precum și de a participa la colectarea fondurilor pentru cauze caritabile. La ediția de anul trecut, expoziția de caritate a fost vizitată de peste 800 persoane. Datorită contribuției sponsorilor, artiștilor plastici și meșterilor populari au fost adunați 11 mii de euro, bani care fost folosiți pentru a ajuta femeile și copii dezavantajați.

Și în acest an, expoziția „Seara de Artă” se va petrece într-o atmosferă relaxantă, cu muzică live, unde vizitatorii vor avea posibilitatea să admire și să cumpere lucrările a peste 50 de artiști plastici și meșteri populari vestiți, dar și debutanți din Moldova.

În ediția din acest an, organizatorii își propun să adune cel puțin 12 mii de euro. Banii vor fi folosiți pentru susținerea următoarelor proiecte:
• Acordarea burselor de studii pentru un an pentru cinci studenți ai Şcolii de Arte Plastice „A. Şciusev”;
• Donații către cinci artiști plastici/meșteri de artizanat care trăiesc în condiții precare;
• Centrul de Anti-violență „Helmut-Wolf”, Ciuciuleni, Hâncești;
• Centrul Educațional pentru copii bolnavi de cancer – proiectul „Messy Art”, și alte proiecte.

Pentru detalii puteți contacta:
Olga Goncearova, coordonator al proiectului Nights of Arts, tel. 078121957, olga.goncearova@gmail.com
Angela Stoica, secretar-coordonator de ospitalitate, co-coordonator al proiectului Nights of Arts, tel. 068865076, iwcmoldova@gmail.com , www.iwcm.md, angelamk_2008@yahoo.com iwcmnoa@gmail.com

Sursa: www.e-sanatate.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *