Membrii Mandatului X

Elena Nofit, Președinta Consiliului ONG, Comunicatoare în cadrul Centrului CONTACT

Elena Nofit este licențiată în politologie la Institutul de Relații Internaționale din Moldova și are studii postuniversitare în jurnalism, fiind absolventa Școlii de Studii Avansate în Jurnalism.

Are o experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării și activismului civic. A colaborat cu mai multe ONG-uri naționale și internaționale, prin intermediul cărora a promovat respectarea și protecția drepturilor omului și a copilului, participarea și activismul civic, filantropia și antreprenorialul social în Republica Moldova.

 

 

 

Tudor Lazar, Vice-președinte al Consiliului ONG, Director Executiv, I.P. Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO).

Tudor Lazar are o experiență de peste 6 ani în domeniul legal, dezvoltare organizațională și consultanță privind managementul organizațiilor non-profit. A activat 5 ani ca jurist în sectorul public iar din 2017 activează la CICO (www.management.md) deținând funcția de Director Executiv al organizației din 2018.Tudor a oferit servicii de suport pentru mai mult de 100 OSC-uri din diverse domenii, cum ar fi: organizații de media, tineret, asociații de fermieri și producători etc. În prezent, se focusează pe domenii de expertiză precum planificarea strategică, buna guvernare, evaluarea organizațională și dezvoltarea OSC-urilor.Tudor deține o diplomă de licență în Drept la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) și un master în „Drept Economic” la ASEM.

 

Racu Laurențiu, Membrul biroului de administrare al Consiliului Național al Tineretului din Moldova.

Cu o experiență de peste 5 ani în cadrul organizațiilor de tineret. Am colaborat cu un număr de peste 100 de ONG-uri, atât la nivel local cât și internațional, promovând interesele și drepturile tinerilor.

La momentul actual fiind în al doilea mandat de membru al biroului de administrare mă ocup cu dezvoltarea și promovarea voluntariatului în Republica Moldova. De asemenea, ocup funcția de Secretar General în cadrul ELSA (The European Law Students Association), prin activitatea organizației asigurăm implicarea studenților de la facultățile de drept în cadrul activităților societății civile.

 

 

 

Maria Procopciuc, PR Officer la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”.

Maria Procopciuc este este licențiată în jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova.

Imediat după absolvirea facultății se angajează în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. După opt luni de agenție merge și se angajează la Radio Vocea Basarabiei, unde se regăsește și astăzi moderând emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicale, conduce și un program de divertisment.

Paralel cu activitatea la Radio, din martie 2007 și până în februarie 2020 este din nou reporter la Agenția de Presă IPN. Părăsește după trei ani din nou Agenția de presă IPN și se angajează la IDIS „Viitorul”.

 

 

Vitalie Cîrhană, am o experință de 20 de ani în domeniul sectorului asociativ şi educaţie non-formală. În calitate de formator am livrat peste 500 de traininguri la nivel naţional şi internaţional. În activitatea mea de formator mă conduc după motto-ul „Learning starts outside of the comfort zone”.

 

 

 

 

 

 

Ирина Селезнева, исполнительный директор ОО Европейский Центр „Pro-Europa”  в Комрате.

Опыт работы в области менеджмента проектов более 7 лет, за данный период была вовлечена в реализацию и руководила проектами в следующих направлениях: поддержка социально уязвимой молодежи, волонтерство и молодежный активизм, неформальное образование и др.

Последнии два года является руководителем организации и руководит проектами целью которых является улучшение предоставления государственных услуг,  повышение участия граждан в процессах принятия решений, развитие общественного сектора в регионе АТО Гагаузия.