Masa Rotundă “Egalitatea de gen: provocări şi perspective”

A.O. Gender -Centru și Platforma pentru Egalitate de Gen  vă invită la un eveniment a cărui scop este consolidarea capacităţilor factorilor decizionali în aplicarea instrumentelor internaţionale (inclusiv cotelor) de promovare a egalităţii de gen.

Participanți (-te): femei şi bărbaţi deputaţi, reprezentanţi ai structurilor abilitate în domeniu, Platformei pentru Egalitatea de Gen şi alte organizaţii interesate.

Evenimentul  va avea loc miercuri , 4 noiembrie 2015 în sala de conferințe a Fundaţiei Est-Europene, situată pe strada 31 August 1989, nr.98, etaj 3.

Vă rugăm să confirmaţi participarea Valentinei Bodrug-Lungu , la numărul de telefon 069182020 sau la adresa de e-mail: gendercentru@gmail.com

Acest eveniment a fost organizat de AO GENDER-CENTRU în baza Platformei pentru Egalitate de Gen cu susținerea Programului „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, cu susținerea financiară a Guvernului Suediei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *