Legea de control a tutunului supusă consultărilor publice

În scopul respectării prevederilor Legii privind transparența în procesul decizional, Comisia protecție socială, sănătate și familie anunță organizarea audierilor publice asupra proiectului de lege nr. 35 din 4 februarie 2014 privind modificarea și completarea unor acte legislative (Legea nr. 278 cu privire la tutun și la articolele din tutun; Legea nr. 1227 cu privire la publicitate; Legea nr. 1585 cu privire la asigurarea obligatorie de asistență medicală; Legea nr. 10 privind supravegherea de stat a sănătății publice; Legea nr. 320 cu privire la activitatea poliției și statutul polițistului).

Audierile publice vor avea loc pe data de 25 februarie 2014, ora 12.00, în Sala de  ședințe, etajul I, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Sunt invitați deputați din toate comisiile parlamentare, reprezentanții Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor, Camerei de Comerț a Republicii Moldova, Camerei de Comerț Americane, agenții economici interesați de subiect, reprezentanții societății civile etc. Vom fi disponibili pentru un dialog constructiv şi, totodată, receptivi la propunerile şi sugestiile Dumneavoastră cu referire la proiectul de lege discutat.

Comisia protecție socială, sănătate și familie a Parlamentului Republicii Moldova 

Sursa: www.parlament.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *