Lansarea programului de instruire a echipei de voluntari şi voluntare

Centrului de Resurse ”Tineri și Liberi” și Asociația Obștească ”Tinerii pentru dreptul la viață”  va organiza prima instruire a echipei de voluntari și voluntare din cadrul Programului de instruire.

Programul de instruire cuprinde o serie de mai multe instruiri specializate care  au ca obiectiv: formarea, profesionalizarea  echipei de voluntari, pentru a interveni în activități de promovarea egalității de gen și drepturile omului, educația sensibilă la gen, politici publice sensibile la gen, educație în sănătate, activități de advocacy la nivel central și local; promovarea şi sensibilizarea opiniei publice privind importanţa voluntariatului, incluziunii şi cetățeniei active.

Scopul programului de voluntariat este de a forma tineri profesioniști activi care se vor  implica în activitățile de voluntariat în domeniul drepturile omului și egalității de gen, educație în sănătate, campanii de advocacy şi de promovare a politicilor publice, acțiuni publice.

Joi, 14 ianuarie 2016, ora 15:00 se va desfășura instruirea cu tematica”Voluntariatul – sursă pentru succes” , la adresa. bl. Traian 12/2.   A doua zi, 15 ianuarie 2016, programul va continua cu Atelierul II având ca tematica ”Comunicarea” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *