INVITAȚIE: Ședință de lucru cu reprezentanții societății civile privind revizuirea SDSC 2012-2015

Urmare a primei ședințe a Grupului de Lucru privind revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015 și în baza Dispoziției Președintelui Parlamentului Republicii Moldova din 25 noiembrie a.c., au fost instituite trei subgrupuri de lucru, în conformitate cu Obiectivele generale ale Strategiei.

Prima ședință a subgrupului III „Dezvoltarea spiritului civic activ și a voluntariatului”, moderată de Co-preşedinţii Subrupului Antoniţa Fonari, Preşedinta Consiliului ONG şi Ion Donea, Şef de Direcţie la Ministerul Tineretului şi Sportului, va avea loc luni, 19 decembrie 2016, începând cu ora 15:00, în sala de conferințe de la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, bd Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 162.

Membrii subrupului şi alte persoane interesate sunt rugate să confirme prezența şi să trimită subiectele despre care doresc să facă o prezentare / intervenţie până vineri, 16 decembrie, ora: 15:00,  la adresa de e-mail: ecaterina.gamurar@parlament.md / dia@parlament.md, cu copie la tineri.liberi@gmail.com.

Documentele care sunt necesare de consultat şi cu care fiecare este responsabil să vină la şedinţă pe suport de hârtie sau electronic: SDSC 2012-2015Raport evaluare SDSC 2012-2015; Propuneri ajustare plan de actiuni SDSC TDV

Alte info la subiect: www.parlament.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *