Invitație la oficiul Băncii Mondiale în Moldova

Oficiul Băncii Mondiale în Moldova are plăcerea de a vă invita ONG-urile la o prezentare, urmată de o discuție și un schimb de opinii, pe marginea Diagnosticului de Țară pentru Moldova (DȚM). DȚM are ca obiectiv identificarea constrângerilor și oportunităților pentru menținerea progresului în vederea reducerii sărăciei și susținerii creșterii partajate. Acest document va utiliza analizele și studiile existente, dar va oferi și analize noi pentru a identifica domeniile prioritare care vor susține Moldova în realizarea obiectivelor de reducere a sărăciei și susținerii creșterii partajate.

La această etapă Oficiul Băncii Mondiale în Moldova doreşte să prezinte rezultatele preliminare ale DȚM și să solicită opiniile societății civile privind ipotezele cheie ale documentului. Evenimentul va fi prezentat și moderat de Maria Davalos, Economist Superior, Responsabil de studiu, Banca Mondială și Ruslan Piontkivsky, Economist Superior, Responsabil de studiu, Banca Mondială.

Evenimentul va avea loc la Oficiul Băncii Mondiale în Moldova, Luni, 25 ianuarie, 12:00-13:30.

Pentru a confirma participarea sau a adresa întrebări referitoare la eveniment vă rugăm s-o/sa-l contactați pe Viorica Strah (vstrah@worldbank.org) sau Victor Neagu (vneagu@worldbank.org)

Sursa foto: ziarulnational.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *