Invitație la conferința de presă „Săptămâna Națională a Voluntariatului prezintă roadele 2014”.

ONG ”Tineri pentru dreptul la viață”, Secretariatul Coaliției Voluntariat, invită marți, 28 octombrie, reprezentanţii mass-media la conferința de presă „Săptămâna Națională a Voluntariatului prezintă roadele 2014”. 

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel naţional. Evenimentul este unic prin implicarea în activităţi de voluntariat a organizaţiilor societăţii civile (organizaţiilor neguvernamentale, bisericilor etc.), autorităţilor publice centrale şi locale, mass-mediei, business-ului responsabil social, precum şi a persoanelor publice şi cetăţenilor cu spirit civic. SNV-ul este dedicat atât persoanelor care nu s-au implicat niciodată în activităţi de voluntariat, dar care intenţionează să se implice şi aşteaptă în acest sens o ocazie potrivită, precum şi  voluntarilor activi din Republica Moldova care promovează implicarea şi coeziunea socială.

Vor fi prezentate rezultatele Săptămânii Naționale a Voluntariatului – peste 100 de activități de voluntariat pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Coordonatorii raionali care au avut cele mai multe acțiuni realizate în teritoriu vor prezenta fotografii și rezultate de la  activitățile de caritate pentru copii, persoane în etate; acțiuni de salubrizare; flashmob-uri; campanii de sensibilizare a cetățenilor; instruiri în diverse domenii etc.

Conferinţa de presă va avea loc marți, 28 octombrie 2014, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

Persoane de contact:

Nicolae Procopie
Veronica Gorgos
tdv_secretariat@yahoo.com
(+373 79) 45 00 27
(+373 22) 567 551

 


 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *