INVITAȚIE la atelierul “Voluntariatul religios”

Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat din Moldova, în parteneriat cu Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, anunţă selectarea a 20 de reprezentanți (50% din teritoriu) din rândul cultelor religioase, organizațiilor societății civile și autorităților / instituțiilor publice care să participe la un atelier care va avea loc luni, 12 decembrie 2016. Pentru participanții din teritoriu vor fi rambursate cheltuielile de transport.

Scopul atelierului este de a colecta idei și recomandări din partea participanților care dețin expertiză în domeniul respectiv. Recomandările vor fi promovate pe Internet și trimise prin scrisori oficiale spre analizare către autoritățile publice centrale (comisii parlamentare, Cancelaria de Stat, ministere de resort) sau autorități publice locale (consilii raionale) pentru a facilita colaborarea cu societatea civilă. Vedeți anexat draftul agendei AICI.

Pentru participare vă rugăm să completați și să trimiteți următorul FORMULAR până duminică, 11 decembrie 2016, la tdv_secretariat@yahoo.com

Atelierul va fi moderat de către Nicolae PROCOPIE, Director Executiv TDV, Secretariatul Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat, invitați speciali fiind reprezentanți ai Ministerului Justiției și ai principalelor organizații religioase din întreaga republică.

Vă informăm că acesta este cel de-al 4-lea atelier organizat în cadrul Clubului de Expertiză în Domeniul Voluntariat care activează în Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu și care contribuie la dezvoltarea infrastructurii de voluntariat din Moldova.

Evenimentul este organizat de Asociația Obștească “Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV), Secretariatul Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat. Această activitate este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin TDV și nu reflectă în mod necesar poziția USAID, IREX, FHI 360 sau a Guvernului SUA.

Sursa: www.tdvmoldova.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *