Învățăm ce înseamnă stilul de viață sănătos cu copiii din Mirești

La data de 22 septembrie voluntarii TDV au desfășurat ateliere de instruire cu privire la stilul sănătos de viață cu aproximativ 150 de copii și părinți din satul Mirești, raionul Hîncești. Acesti copii au avut posibilitatea să afle o mulțime de lucruri noi cu privire la daunele consumului de alcool și fumatului, igiena personală, miturile cu privire la HIV/SIDA și tuberculoza. De asemenea, voluntarii TDV au desfășurat un atelier în cadrul căruia copii au conștientizat faptul că viața are prioritate și fiecare dintre noi este o personalitate deosebită.
Activitatea a fost organizată de către TDV cu suportul Ambasadei SUA în Republica Moldova, în cadrul proiectului “Dezvoltarea spiritului comunitar în regiuni prin implicarea tinerilor în activități de voluntariat”.
De asemenea, în această zi au fost oferite donații pentru 30 de familii social-vulnerabile din localitate. Mulțumim mult pentru mărinimie și ajutor Dnei Svetlana Codreanu, Corina Păpușoi, Inga Boicean Armașu, Romanița Revenco și tuturor celor care susțin Programul de caritate TDV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *