În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a decis instituirea unui grup de lucru format din reprezentanții Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care va avea drept scop identificarea noilor mecanisme de consolidare a cooperării guvernării cu sectorul asociativ.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, doritorii de a face parte din acest grup de lucru pot expedia un mesaj la următoarele adrese electronice: irina.serebreanschi@parlament.md – Secretariatul Parlamentului RM; alexeibuzu@gmail.com/adrianbalutel@gmail.com – Consiliul ONG; andronache.al@gmail.com – Platforma pentru Egalitate de Gen.

Lista membrilor grupului de lucru, ședințele organizatorice și alte documentele aferente vor fi plasate pe site-ul Parlamentului la rubrica ”Transparența Decizională”, pe site-ul Guvernului și pe site-ul Consiliului Național al ONG-urilor.

Procesul verbal al ședinței trilaterale:Parlament-Guvern-Societate civilă poate fi găsit pe site-ul Parlamentului.

Sursa: Parlamentul RM

 

Un comentariu la „În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *