În atenția celor interesați în procesul de revizuire a Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015

În scopul consolidării cooperării dintre societatea civilă și Parlament, și pentru realizarea prevederilor art. 4 a Hotărârii Biroului Permanent al Parlamentului Republicii Moldova nr. 18 din 29.07.2016, la 18 noiembrie curent a fost organizată prima ședință pentru crearea grupului de lucru responsabil de revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015.

Astfel, s-a decis instituirea unui grup de lucru format din reprezentanții Parlamentului, Guvernului, organizațiilor neguvernamentale și partenerii de dezvoltare. Acest grup va fi divizat în subgrupuri de profil, care vor avea drept scop revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015, conform fiecărui obiectiv general din strategie.

Grupul de lucru este deschis tuturor celor, care vor să se implice activ în procesul de revizuire a strategiei, precum și a planului de acțiuni privind implementarea acesteia.

În context, doritorii de a face parte din acest grup de lucru, sunt rugați să ne comunice datele de contact și subgrupul în care doresc să se implice, până la data de 23 noiembrie a.c., ora 15:00, la numărul de telefon 0 (22) 268 474 sau la adresa electronică: dia@parlament.md.

Sursa: www.parlament.md

2 comentarii la „În atenția celor interesați în procesul de revizuire a Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *