În atenţia Asociaţiilor Obşteşti: Granturi pentru proiecte legate de cultură

Ministerul Culturii anunţă  că, la 1 octombrie 2013 expiră termenul de depunere a proiectelor culturale ale Asociaţiilor Obşteşti (ONG, Uniuni de Creaţie, Uniuni Profesionale) pentru participare la concursul de obţinere a finanţărilor din bugetul de stat pentru anul 2014. Anunţul privind desfăşurarea Concursului nominalizat este plasat pe pagina oficială a Ministerului Culturii începănd cu luna aprilie curent.

În luna iunie, termenul de depunere a proiectelor a fost prelungit pînă la 1 octombrie 2013. În corespundere cu „Regulamentul cu privire la modul de finanţare din bugetul de stat a programelor, proiectelor sau acţiunilor culturale desfăşurate de asociaţiile obşteşti”, aprobat prin Hotărărea Guvernului nr. 39 din 26.01.2009 // Monitorul Oficial 19-21/82, 03.02.2009, Consiliul de Expertiză al Ministerului Culturii, va examina doar proiectele depuse în termen şi în corespundere cu cerinţele regulamentare.

În cazul prezentării proiectelor după data stabilită sau a prezentării incomplete a documentarului dispus regulamentar, Consiliul de Expertiză al Ministerului Culturii nu va  accepta proiectele în cauză spre examinare.

Informaţia privind condiţiile de desfăşurare a Concursului poate fi accesată la adresa:http://www.mc.gov.md/md/strateg_nat/

Proiectele sunt recepţionate la Cancelaria Ministerului Culturii (tel. 022 23 35 60).

Sursa: www.civic.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *