Health Quest pentru un mod sănătos de viață

Proiectul ”Health Quest” reprezintă o activitate gen City Quest la o scară mai mică, ce a avut loc  în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Acest proiect este inițiat de către voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Creativă (ADC) în frunte cu Eugen Volosciuc, fiind implementat de către Asociația ”Tinerii pentru Dreptul la Viață”. Activitatea a avut loc în cadrul Săptămânii Internaționale a Tineretului a organizate de către Asociația ”Tinerii pentru Dreptul la Viață”.

Scopul proiectului este de a informa participanții despre metodele menținerii unui mod sănătos de viață (igiena personală, alimentația sănătoasă, practicarea sportului, etc.) într-un mod interactiv. Au fost create multiple stații, scopul echipelor participante fiind de a găsi aceste stații și de a îndeplini anumite sarcini legate de domeniul sănătății (ex. efectuarea unor exerciții fizice, răspunderea la unele întrebări din domeniile sus-menționate, etc.). Health Quest reprezintă o întrecere contra cronometru în care prima echipa ce trece de linia de finiș câștigă. Timp de 2 ore cele trei echipe au depus tot efortul de a parcurge distanța propusă de către organizatori, unul din plusurile acestei activități fiind și faptul că au descoperit parcul dintr-un punct de vedere diferit, mai detaliat.

Organizatorii evenimentului sunt siguri că echipele ”Matagonși” (locul I), ”Energeaizer”(locul II) și ”Ariciul în ceață”(locul III) (denumiri corecte inventate de participanți!) s-au distrat în cadrul evenimentului parcurgand kilometrilor întregi parcurși prin parc și îi invită pe alți doritori la o eventuală ediție a Health Quest-ului ce sperăm va avea loc în viitorul apropiat.

Mai multe poze puteți să vedeți AICI

Sursa: http://usalumni.md/2014/08/health-quest-pentru-un-mod-sanatos-de-viata/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *