Vă reamintim că a mai rămas o zi pentru înregistrare la Forumul ONG

Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova va desfășura Forumul Național al Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia a VIII-a, la 24 noiembrie 2015. Forumul ONG va întruni aproximativ 100 participanţi.

Forumul ONG este o platformă de dialog, care are scopul să pună pe agenda publică subiectele importante ce ţin de rolul societăţii civile în procesul de integrare europeană, durabilitatea serviciilor prestate de organizaţii non-profit, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ în reţele cu domenii de interes comun şi dezvoltarea parteneriatelor publice private.

Fiecare ediţie a Forumului este concepută ca un mecanism de implicare a societăţii civile în procesul decizional şi o formă de evaluare a activităţilor Consiliului ONG, mandatat să reprezinte interesele organizaţiilor neguvernamentale în baza Rezoluţiei Forumului ONG.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să expedieze, până la 10 noiembrie 2015, o scurtă notă de motivare și CV, la adresa electronică: tineri.liberi@gmail.com

Taxa de participare la eveniment constituie 200 MDL. Persoanele din teritoriul țării sunt scutite de taxa de participare dacă nu solicită rambursarea cheltuielilor de transport/cazare.

Informații suplimantare și înscrieri:
E-mail: tineri.liberi@gmail.com
Tel. +373 22 567 549
Fax: +373 22 567 489
Mobil: +373 79 45 00 27

Forumul Național al Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia VIII este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului de Resurse ”Tineri și Liberi” și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Un comentariu la „Vă reamintim că a mai rămas o zi pentru înregistrare la Forumul ONG

  • marți, 17 noiembrie 2015 la 03:42
    Permalink

    Dorim sa ne inregistram la Forumul ONG-lor din partea Gender-Centru

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *