Fondul pentru Tineri Ialoveni invită

Administraţia raionului Ialoveni şi Fondul pentru Tineri Ialoveni invită grupurile de iniţiativă civică, consiliile locale de tineret şi coordonatorii de voluntari la nivel local să participe la Festivitatea de lansare a Rundei a XV – a de Granturi pentru Tineri şi a Săptămînii Naţionale a Voluntariatului în localităţile raionului Ialoveni, ce se va desfăşura la 28 septembrie 2017, orele 14:30 – 16:00, în sala mare de şedinţe, Consiliul Raional Ialoveni.

În cadrul evenimentului va avea loc semnarea acordurilor de colaborare şi înmânarea oficială a certificatelor de grant pentru implementarea proiectelor grupurilor de iniţiativă civică şi ale consiliilor locale de tineret în perioada 29 septembrie – 08 decembrie 2017.

În deschiderea oficială vor lua cuvânt actorii dezvoltării politicilor de tineret din administrația raionului Ialoveni, administraţia publică centrală, precum şi partenerii pentru dezvoltare: Fundaţia Est-Europeană din Moldova şi Asociaţia Obştească ,,Tinerii pentru dreptul la viaţă”, care asigură secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi a activităţilor de voluntariat.

Totodată, se va desfăşura atelierul de instruire privind desfăşurarea Săptămânii Naţionale a Voluntariatului ,,Hai în gaşca voluntarilor”, Ediţia XI – a, în perioada 02 – 08 octombrie 2017, precum şi referitor la procedurile, regulile de implementare a proiectelor, organizarea activităţilor, managementul financiar, întocmirea raportului financiar şi narativ.

Enumerăm coordonatorii locali ai Săptămânii Naţionale a Voluntariatului în localităţile Raionului Ialoveni:
1. RUSU Marina, Ruseştii Noi;
2. BUCIUMAŞ Elena, Zîmbreni;
3. ŢÎRCHI Daniela, Răzeni;
4. ROMAN Valeria, Bardar;
5. BODEAN Igor, Văsieni;
6. POPA Marius, Ţipala;
7. GUJA Ecaterina, Horeşti;
8. MITEV Afanasii, Gangura;
9. MOLDOVANU Alexandra, Sociteni;
10. NICHIFOR Ana, Ulmu;
11. PUIU Tatiana, Malcoci;
12. LEVINTE Maria, Hansca;
13. STAN Gabriela, Mileştii Mici;
14. POPOV Diana, Mileştii Mici;
15. GOREANU Maria, Puhoi;
16. MAHU Elena, Costeşti;
17. PLADII Stas, Văratic;
18. TOPALĂ Ariadna, Moleşti;
19. PETICÎ Marina, Suruceni;
20. ROTARI Lilia, Suruceni;
21. CORCODEL Adriana, Ialoveni;
22. BOLDURATU Carolina, Ialoveni;
23. FUŞTEI Anastasia, Ialoveni;
24. VUTCARIOV Nicolae, Nimoreni;
25. MIHĂILĂ Nicoleta, Dănceni.

Coordonatorii locali ai activităţilor de voluntariat vor întreprinde următorii paşi:
1. Vor colecta acţiunile planificate să se desfăşoare în cadrul Săptămînii Naţionale a Voluntariatului în comunitate şi vor elabora Calendarul de acţiuni SNV 2017 din localitate, pe care-l va expedia electronic coordonatorului raional pînă la data de 27 septembrie 2017.
2. Vor publica în mass-media locală, pe paginile web şi pe reţele de socializare Calendarul de acţiuni SNV 2017 din localitate, utilizând hashtag-ul #SNV2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *