Festivalul Voluntarilor, ediția a XIII-a

Festivalul Voluntarilor invită la gala de premiere a celor mai active persoane implicate în activitatea de voluntariat pe parcursul anului 2015.

Evenimentul se va desfășura duminică, 6 decembrie, ora 12:00 la Sala cu Orgă.

În premieră, în cadrul festivalului din acest an va fi desemnat Ambasadorul Voluntariatului 2015. Această categorie de concurs este una publică și s-a desfășurat în două etape: nominalizarea publicului și votarea candidaturilor propuse, cu acordul acestora să participe la concurs.

De asemenea Festivalul va oferi trofee și diplome câștigătorilor următoarelor categorii: Cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în RM; Cel mai activ Coordonator de voluntari; Cel mai activ Voluntar; Cel mai activ jurnalist/blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2015; Cel mai bun eseu la tema:“Voluntariatul versus îmbătrânirea activă: soluții și provocări”; Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video; Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2015; Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2015; Voluntariat corporativ; ”Ambasadorul Voluntariatului”- persoanele publice fac voluntariat; Cel mai activ voluntar internațional.

La eveniment sunt așteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri ai ONG-urilor din țară, jurnalişti şi persoane publice.

Pentru informaţii suplimentare:

Milescu Cristina, Coordonator comunicare  „Festivalul Voluntarilor 2015”

Tel. 069011215, 079886868

Email: festivalulvoluntarilor@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *