FESTIVALUL VOLUNTARILOR 2013, ediţia a XI-a în Moldova „Jos pălăria” în faţa voluntarilor!

În fiecare an Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat premiază cei mai activi voluntari din Republica Moldova. Anul acesta şi tu îţi poţi lua premiul! Faci parte din marea familie a voluntarilor şi crezi că meriţi să fii apreciat? Aplică acum la concursul organizat în cadrul Festivalului Voluntarilor 2013, la una din următoarele secţiuni:

 cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească care promovează voluntariatul în RM (Formular)

– cel mai activ Coordonator de voluntari (Formular)

– cel mai activ Voluntar (Formular)

– cel mai activ jurnalist care a promovat voluntariatul. Jurnaliştii interesaţi trebuie să-şi prezinte materialele (în original sau copia) publicate pe parcursul anului 2013 (Formular)

– cel mai bun eseu la tema: “Eu încep schimbarea de la mine! Eu aleg să fiu voluntar!” (Formular)

– cea mai creativă fotografie de promovare a voluntariatului la tema: “Voluntariatul sub obiectiv” (Formular)

– cel mai reuşit spot video de promovare a voluntariatului (Formular)

– cel mai tânăr voluntar

– cel mai în vârstă/ experimentat voluntar

– cel mai activ CLT care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2013 (Formular

– cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2013 

– cea mai activă Companie implicată în acțiuni de voluntariat pe parcursul anului 2013 (Formular)

AICI găsiţi Regulamentul concursului.

Aplicațiile pot fi făcute online pe www.festivalulvoluntarilor.md sau pot fi expediate la adresa de e-mail Festivalul.Voluntarilor@gmail.com sau prin poştă, la adresa: or. Chisinau, MD 2012, bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt 126, of. 40, CNTM.

Festivalul Voluntarilor 2013, ediţia a XI-a  se va desfăşura la data de 8 decembrie, în incinta Teatrului Eugen Ionesco, începând cu orele 12:00. Ultima zi de aplicare este 1 decembrie 2013, ora 17:00.

Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarilor şi face parte din planul de acţiuni al Strategiei Naţionale pentru Tineret. Scopul evenimentului este recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor din republică.

In cadrul festivalului va avea loc gala de decernare a trofeelor şi a premiilor de valoare pentru cîştigători, susţinută de un recital exclusiv live cu artişti îndrăgiţi şi personalităţi notorii.

Ediţia de anul acesta a Festivalului este organizată de către Asociația “Serviciu pentru Pace”Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău.Finanțatorul general al Festivalului este: Ministerul Tineretului și Sportului al R. MoldovaEdiţia de anul acesta a Festivalului este organizată de către Asociația “Serviciu pentru Pace”Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău.Finanțatorul general al Festivalului este: Ministerul Tineretului și Sportului al R. Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

Irina Lencauțan, Coordonator Festivalul Voluntarilor 2013, GSM: 079630338

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *