Eveniment de totalizare a SNV 2017

În perioada 2 – 8 octombrie 2017 a avut loc Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017 „Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a XI-a, cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican. Pe parcursul acestei săptămâni, s-au mobilizat autorităţile publice, instituţiile publice, organizaţiile societăţii civile și grupuri de inițiativă din întreaga țară și au organizat, în parteneriat cu mass-media, business-ul și persoane publice, peste 1 000 de activități de voluntariat.

În acest context, Asociația „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV), Secretariatul Coaliției Voluntariat, invită reprezentanții mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Date de totalizare SNV 2017: cum Moldova a realizat peste 1 000 activități de voluntariat într-o săptămână”. În cadrul conferinţei de presă vor fi anunțate rezultatele evenimentului în date statistice și vor fi prezentate unele dintre cele mai interesante activități organizate în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2017.

Conferinţa de presă va avea loc miercuri, 18 octombrie 2017, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

Conferinţa poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenţiei www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

Proiectul este implementat în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret, din fondurile Guvernului R. Moldova.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Andrei GAIU / Natalia GREJDIERU 
Asociaţia Obștească ”Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV)
Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat
Tel: 022 567 551; 079 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *