Eveniment: Antreprenoriatul Social în Republica Moldova

Mâine, data de 2 iulie, va avea loc masa rotundă cu tematica „ Antreprenoriatul Social în Republica Moldova:  Elaborarea proiectului de lege privind antreprenoriatul social, propunerea modificărilor legislative necesare.” Evenimetul se va desfășura între orele 9:30 – 14:00, în incinta Hotelului „Vila Vervde”, str. Grenoble 110.
La eveniment vor participa reprezentanţi ai Autorităţilor Publice Centrale, reprezentanţi ai Organizaţilor Societăţii Civile (OSC) care desfăşoară activităţi de antreprenoriat social şi experţi în domeniu, oferind posibilitatea de a discuta impedimentele şi dificultăţile pe care le întâmpină OSC-urile în derularea activităţilor de antreprenoriat social în Republica Moldova. Participanţii vor argumenta necesitatea de a elabora un proiect de lege cu privire la antreprenoriatul social sau de a  modifica legea cu privire la antreprenoriat.

Masa rotundă  este organizată de Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova, finanţat de către USAID, în cadrul programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova, implementat de FHI 360 în cadrul proiectului “Antreprenoriat Social pentru Persoane cu Dizabilităţi”. Scopul acestei mese rotunde este de a identifica metoda cea mai oportună pentru modificarea legii antreprenoriatului sau elaborarea unui proiect de lege cu privire la antreprenoriatul social. Proiectul este implementat.

Rugăm să confirmaţi participarea Dumneavoastră expediind un mesaj cu date personale şi de contact la adresa: vadim.traci@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *