Devino cetățean deschis – avem nevoie de tine!!!

 Centrul de Guvernare Electronică în colaborare cu grupul E-Guvernare/Guvernare Deschisă din cadrul Consiliului Național pentru Participare, lucrează la elaborarea unui Plan de Acțiuni pentru o Guvernare Deschisă pentru anii2014-2015. Acțiunile care vor fi incluse în acest plan vor influența activitatea dvs. direct, iar în unele cazuri indirect. Din aceste considerente, este important să aveți posibilitatea de a vă expune pe marginea a ceea ce considerați că trebuie să fie prevăzut în acest Plan de Acțiuni!

Iar modalitatea în care o puteți face este să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Ce v-ar determina pe dvs., cetățean al acestei tări, să vă implicați activ în procesele de luare de decizii lansate de către autoritățile publice locale sau/și centrale (primăria, consiliul local, Ministere, instituții publice/de stat)?

 2.  Care domenii sînt, după părerea dvs., cele mai importante la moment și pentru care Guvernul Republicii Moldova ar trebui să i-a în considerație mai mult opinia cetățenilor de rînd? 

3.  Cum ar trebui să lucreze Guvernul astăzi, ca dvs. să aveți o mai mare încredere în el?

 4. Ce informații, detalii, date deschise/cifre ar trebui să fie făcute publice (aduse la cunoștința publicului larg) în primul rînd? Ce vă interesează cel mai mult pe dvs.?  

5. Alte propuneri/sugestii 

Vă mulțumim anticipat și așteptăm contribuțiile dvs pînă la data de 30 Octombrie 2013! Puteți lăsa mesajele dvs în rubrica Comments de mai jos! 

Doar cu cetățeni activi, implicați și deschiși lucrurile se pot mișca înainte!!!!  

Sursa: www.codd.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *