Contribuim la Raportul alternativ cu privire la implementarea Obiectivului general III din SDSC

La data de 11 decembrie 2020, Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) a găzduit o sesiune de prezentare, întrebări și răspunsuri cu privire la Rapoartele alternative privind implementarea acțiunilor din Obiectivul General III din cadrul SDSC 2018 – 2020.

Nicolai Cheleș, Președinte CNTM și autorul proiectului Raportului pentru implementarea acțiunilor din Obiectivul specific 3.3 din SDSC, a prezentat principalele concluzii evaluării acțiunilor Ob. 3.3 din Strategie. Înregistrarea evenimentului poate fi accesată AICI.

Proiectele de Rapoarte Alternative pentru Obiectivele specifice 3.1 și 3.2 din SDSC vor fi prezentate de către Asociația TDV, CAP și „MOTIVAȚIE” în cadrul Atelierului „Dezvoltarea spiritului civic activ și a voluntariatului” din 23 decembrie 2020 (interval de timp 11:00 – 13:00), în cadrul Forumului ONG. Persoanele interesate, să participe la eveniment, sunt rugate să expedieze o solicitare de acces pe platforma Zoom (la e-mail secretariat@cucap.md) până la 21 decembrie 2020. Contribuțiile, din partea societății civile, pentru Raportul Alternativ pentru Obiectivele specifice 3.1 și 3.2 pot fi făcute accesând proiectul de document pentru redactări / sugestii (până la 21 decembrie 2020).

CNTM, care a elaborat proiectul de Raport pentru Obiectivul specific 3.3, așteaptă contribuții pentru Obiectivul specific 3.3 tot până la 21 decembrie 2020 (cntm.corespondenta@gmail.com).

Raportul alternativ este realizat în proiectul „Implementarea Obiectivului III din SDSC și promovarea dezvoltării voluntariatului în situații de urgență”, în cadrul Platformei Naționale a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic. Proiectul este implementat de Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP), care monitorizează – împreună cu TDV, MOTIVAȚIE, CNTM, Eco-Răzeni, CONCORDIA și Consiliul ONG – nivelul de implementare a Obiectivului General III din Strategia de Dezvoltare a Societății Civile (SDSC) 2018-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *