Activitate a Consiliului ONG pentru costituenți

Consiliul ONG invită reprezentanții organizațiilor societății civile la Atelierul Forme de reacţie în scris a societăţii civile – repere ale elaborării, lansării şi monitorizării acestora”.

Scopul atelierului este  identificarea formelor de reacție în scris a societății civile și modalitățile de monitorizare a impactului textelor.

În cadrul acestui atelier, participanții vor discuta despre: diferențele dintre rezoluţii, demersuri, apeluri publice, documente de poziţie/opinie, scrisori nominale etc.; modalităţile de colectare a semnăturilor pentru reacțiile scrise; modalitățile de semnare (semnătură individuală, din partea organizației sau din partea unui grup de organizații); monitorizarea impactului textelor.

Data: 18.04.2016

Durata: 10:00 – 14:30

Locație: Centrul Contact (Str. București, 43)                                                              

Moderatori:

Antoniţa Fonari, Secretară Generală a  Consiliului ONG

Petru Macovei, Director executiv al Asociației Presei Independente (API)

Carolina Gurău, Coordonatoare la Centrul de Resurse “Tineri și Liberi”

Vă rugăm să confirmați interesul pentru această activitate până joi, 14.04.2016, ora 15:00, la adresa  tineri.liberi@gmail.com sau la numărul de telefon (+373) 22 567 549.

Acţiunea este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american, oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin Consiliului ONG şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *