Consiliul Național de Participare va lansa prima conferință de presă despre cum deciziile politice ne privesc pe fiecare

Mai bine de două luni în urma toată comunitatea moldovenească de pe fabook comenta despre cauzele/consecințele accidentului rutier în care au murit 8 persoane. Cei 8 tineri au murit într-un accident rutier intens mediatizat, după ce au consumat mari cantităţi de alcool şi au gonit cu maşina condusă de un minor în stare de ebrietate avansată…

Adolescenții din Asociația TDV au decis că să-și manifeste protestul față de autorități, care s-au arătat „îngirjorate” de accidentul din 14 august 2013 și care timp de 75 zile nu au tras concluzii din această situație. Minorii au cerut sprijunul CNP ca să arate autorităților că tragediiile se înâimplă fiindcă nu există prevederi legislative adecvate sau dacă există – acestea sunt frecvent/nesancţionat încălcate.

În data de 28 octombrie 2013, Consiliul Național de Participare va lansa prima conferință de presă despre cum deciziile politice ne privesc pe fiecare. Evenimentul va avea loc la 28.10.2013 în sala de conferință IPN la ora 14:00.

La conferință vor participa voluntarii minori și vor prezenta o multitudine de dovezi filmate cu camera ascunsă, care vor demonstra cum copii de 15-16 ani procură fără bariere țigări și băuturi alcoolice (inclusiv de 40%) din supermarket-uri, gherete, localuri de alimentație publică etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *