Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret 2015

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului, organizează Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret. Aceasta are drept obiectiv crearea unei comunități a organizațiilor de tineret și oferirea de suport necesar pentru capacitarea instituțională a organizațiilor de tineret.

Conferința Națională va întruni reprezentanți ai peste 40 de organizații de tineret

În urma evaluării instituționale din acest an, efectuate de CNTM, au fost selectate două domenii pe care se va axa conferința din această ediție:

  • Dezvoltare Strategică, participanții vor fi instruiți în domeniul planificării și implementării strategice, aceștia vor dobândi cunoștințele necesare pentru a coordona procesele de planificare în cadrul organizațiilor lor;
  • Viabilitate Financiară, participanții urmează să fie instruiți în domeniul scrierii și implementării proiectelor și să facă cunoștință cu ceea ce reprezintă managementul financiar al unui ONG.

Pe lângă sesiunile de instruire în cadrul conferinței, vor avea loc mai multe activități ce vor avea ca scop interacțiunea între participanți și întâlnirea acestora cu potențialii finanțatori și parteneri.

Pentru a participa la conferință trebuie să fiți reprezentant al unei organizații de tineret din țară și să completați formularul, ce îl găsiți aici, până la data de 15 noiembrie 2015.

Atenție, numărul de locuri pentru fiecare domeniu este limitat, astfel vor avea prioritate participanții care au completat formularul primii.

Conferința va avea loc în perioada 28 – 29 noiembrie 2015, la Chișinău. Toate cheltuielile urmează a fi suportate de către organizatori.

Detaliile suplimentare privind locația și agenda evenimentului, vor fi transmise nemijlocit participanților.

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți neclarități, nu ezitați să ne contactați:

Valeriu Drăgălin, coordonatorul direcției Dezvoltare Instituțională CNTM;

email- valeriu.dragalin@cntm.md;

tel- 022 23 30 88.

Sursa: Civic.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *