Conferința Anuală „Cooperarea dintre Parlament și Societatea Civilă”, ediția a VII-a!

Parlamentul Republicii Moldova, în parteneriat cu Consiliul Național al ONG-urilor și partenerii de dezvoltare, convoacă a VII-a ediție a Conferinței anuale „Cooperarea dintre Parlament şi Societatea Civilă”.

Conferința se va desfășura pe parcursul a două zile consecutiv (4-5 iulie a.c.). Agenda primei zile a evenimentului va cuprinde 4 ateliere de lucru cu următoarele tematici: Mecanisme de cooperare între Parlament, Guvern şi societatea civilă: Concepţia de Colaborare dintre Parlament şi societatea civilă, CNP; Implementarea şi continuitatea Strategiei de Dezvoltare a Societăţii Civile; Rolul societăţii civile în procesul de implementare şi monitorizare a Acordului de Asociere RM-UE; Cooperarea pentru eficientizarea procesului de dezvoltare a Republicii Moldova.

Cea de-a doua zi a Conferinței se va axa pe subiectele ce vizează Transparența în procesul decizional al Parlamentului și Guvernului, precum și Stabilirea principiilor comune de cooperare între guvernare, societatea civilă și partenerii de dezvoltare.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice centrale, ambasadori, reprezentanți ai societății civile, experţi internaţionali.

Procedura de aplicare:

Pentru înregistrare, doritorii de a participa la  Conferința din 4-5 iulie 2016 sunt rugați să completeze Formularul de aplicare și să-l expedieze la adresa electronică: tineri.liberi@gmail.com până la data de 24 iunie a.c.

Sursa: www.parlament.md 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *