Chestionar: Percepția cu privire la cadrul legal care reglementează activitatea organizațiilor societății civile

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) a lansat un chestionar tematic „Percepția cu privire la cadrul legal care reglementează activitatea organizațiilor societății civile”.

Scopul chestionarului
Prin acest chestionar autorii își doresc să evalueze gradul de satisfacție al sectorului asociativ în privința cadrului legal prin care sunt reglementate constituirea și funcționarea organizațiilor societății civile (OSC), durabilitatea financiară a acestora, precum și participarea OSC în procesul de luare a deciziilor.

Ce înțelegem prin „cadrul legal”? 

Prin cadrul legal înțelegem acele norme juridice prevăzute de legislația Republicii Moldova în legile organice, strategiile sectoriale de dezvoltare, hotărârile de guvern și regulamentele care prescriu condițiile de activitate ale OSC.

Grupul țintă
Chestionarul este destinat în special fondatorilor și conducătorilor OSC, membrilor consiliilor de administrare și supraveghere, membrilor din cadrul organelor de control, precum și managerilor financiari din cadrul OSC.

Aspecte logistice
La întrebările pentru care se solicită răspuns prin una din opțiuni, Vă rugăm să selectați opțiunea care reflectă cel mai bine opinia DVS. La întrebările pentru care se solicită aprecierea în baza unui calificativ de la 1 la 7, Vă rugăm să indicați nota având în vedere că 1 reprezintă scorul minim și, respectiv, 7 – cel maxim care poate fi acordat.

Toate răspunsurile pe care le veți oferi sunt confidențiale. Personalul CRJM este instruit cu privire la regulile de confidențialitate. Răspunsurile la întrebările adresate vor fi utilizate la nivel impersonal și prelucrate statistic.

Vă asigurăm că răspunsurile Dvs. sunt importante pentru noi. Ele ne vor permite să identificăm domeniile cele mai problematice și să ne concentrăm atenția pe acestea în următorii 4 ani.

Termenul limită

Completarea chestionarului necesită nu mai mult de 20 minute. Vom fi deosebit de recunoscători pentru completarea chestionarului până la 3 februarie 2017.

În cazul în care pe parcursul completării chestionarului apar întrebări sau aveți nevoie de clarificări, Vă rugăm să ne contactați la adresa: ilie.chirtoaca@crjm.org sau la numărul de telefon: +373 22 843 601 ext. 104.

Sursa: www.crjm.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *