Chestionar CRJM pentru îmbunătățirea cadrului legal ONG

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) promovează îmbunătățirea cadrului legal care reglementează organizarea și funcționarea organizațiilor societății civile.

În acest sens, echipa CRJM a elaborat un chestionar tematic pentru consultarea opiniei organizațiilor sectorului necomercial asociativ în legătură cu principala lege care reglementează organizarea și funcționarea organizațiilor societății civile – Legea nr. 837 cu privire la asociațiile obștești – în vederea îmbunătățirii acesteia.

Opinia și experiența Dvs. în calitate de reprezentanți ai sectorului necomercial este deosebit de importantă.  Reieșind din aceasta, vom aprecia dacă veți aloca aproximativ 20 de minute pentru a completa chestionarul, iar ulterior veți transmite acest mesaj și altor organizații ale societății civile cu care colaborați.

Răspunsurile la întrebările adresate vor fi utilizate la nivel impersonal și prelucrate statistic. Toate răspunsurile pe care le veți oferi sunt confidențiale. Personalul CRJM este instruit cu privire la regulile de confidențialitate.

În cazul în care pe parcursul completării chestionarului apar întrebări sau aveți nevoie de clarificări, nu ezitați să ne contactați:

Ilie CHIRTOACĂ

Asistent Juridic CRJM

Email: ilie.chirtoaca@crjm.org

Tel.: +373 22 843 601 ext. 107

Mob.: +373 69402471

Data limită pentru completarea chestionarului este 2 octombrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *