CAP și Asociația TDV anunță recrutarea voluntarilor

Platforma pentru Cetăţenie Activă şi Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP) și Asociația TDV te invită să te implici în activități de voluntariat, în promovarea cetățeniei active, drepturilor omului și unui mod sănătos de viață.

Voluntariatul este activitatea benevolă  în folosul comunității, care nu este remunerată în bani, dar îți oferă posibilități de dezvoltare profesională, găsirea unui loc de muncă sau de a te remarca la locul de muncă, șansa să-ți lărgești orizontul și să interacționezi cu personalități din diverse domenii.

Oricine poate să devină voluntar(ă) și să aducă astfel o contribuție, cât de mică, lumii care ne înconjoară. Important este să îți dorești acest lucru, să vrei să devii o persoană mai bună şi mai implicată în viața comunității!

Alăturându-te echipei noastre de voluntari vei beneficia, gratuit,  de un curs de instruire privind domeniul organizațiilor neguvernamentale, voluntariat și drepturilor omului.

Abilități binevenite din partea ta:

Timp liber pe care să-l dedici activităților de voluntariat;

Dorință de a contribui pentru binele comunității;

Capacități de asimilare și distribuire a informației;

Bunăvoință față de oameni și mediul înconjurător etc.

 

Înscrie-te în echipa noastră de voluntari și construiește o comunitate mai deschisă cu oameni de toate vârstele, cu valori sănătoase și drepturi egale.

Trimite CV-ul tău până la data de 28 februarie 2017, la adresa de e-mail: tineri.liberi@gmail.com

Pentru informații suplimentare nu ezita să ne contactezi la numerele de telefon:

022256549, 079450027.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *