Bach la casa de cultură – Moldo Crescendo ediția 3

 

Moldo Crescendo – absolvenți și studenți ai Universităților de Muzică de peste hotarele țării – Elveția, Belgia, România, Italia, Marea Britanie, Finlanda, Germania și Rusia. Din anul 2013, am organizat la Chișinău concerte în fiecare vară. În 2015 a apărut Moldo Crescendo Ediția 1, iar anul trecut am ieșit din oraș cu proiectul Moldo Crescendo Conace pe care la fel, l-am finanțat în proporție de 30% prin crowdfunding.

Susținem tinerii artiști

Anul acesta ne dorim să implicăm tineri artiști din mai multe domenii. La fiecare concert, pe lângă muzicieni, vom avea un tânăr fotograf jurnalist-documentalist-artist. De asemena, intenționăm să avem și un performance teatral, al Liei Sinchevici, o actriță basarabeancă care activează la București. Festivalul va deveni și un scurtmetraj, la fel, creat de tineri videografi.

cinesuntem

Moldo Crescendo ed. 1 – Chișinău 2015

Pentru ce avem nevoie de bani?

Am fost încurajați să pornim acest proiect de Ministerul Culturii prin oferirea unui sprijin financiar. Acești bani, însă, acoperă doar o parte din bugetul necesar. Un proiect de acest gen implică un număr mare de oameni – cei de pe scenă și din spatele scenei. Cinci-șase muzicieni, un fotograf, unu-doi videografi, echipa de organizare, voluntari, toate acestea înmulțite cu nouă. Costuri de logistică – cumpărarea unui pian digital, transport internațional pentru un muzician care vine din Belgia, special pentru proiect, transport național în 8 locații (pentru pregătiri și evenimentele propriu-zise), un microbus de 20-22 de locuri, materiale promoționale, chiria sistemului audio și aparatajului video, alte mici costuri, care, toate la un loc, fac bugetul festivalului.

mimi

Moldo Crescendo – ed. 2 Castelul Mimi

De ce ar trebui să donăm?

Voi puteți să îi aduceți pe Mozart, Beethoven, Shostakovich pe scenele din Ialoveni, Călărași, Hîncești, Cimișlia, Rezina, Băhrinești (Florești), Ceadîr-Lunga, Mereni și Chișinău.

Să oferim ocazia tuturor de a se bucura de ce este frumos, fă o donație, povestește prietenilor tăi și/sau distribuie.

Vă mulțumim!

Colaj

Moldo Crescendo ed. 2 – Bahmut 2016

Detaliile despre fondurile adunate și organizarea festivalului, le puteți urmări pe pagina de Facebook.

Numele fiecărui donator va fi menționat pe pagina de Facebook.

Sursa: www.guvern24.md

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *