AUDIERI PUBLICE pe marginea implementării Legii cu privire la serviciile sociale și a Legii privind acreditarea prestatorilor de servicii sociale

Parlamentul Republicii Moldova anunță desfășurarea audierilor publice asupra implementării prevederilor Legii nr. 123 din 18.06.2010 cu privire la serviciile sociale și a Legii nr. 129 din 08.06.2012 privind acreditarea prestatorilor de servicii sociale.

Audierile publice vor avea loc pe data de 2 iunie 2015, ora 13.00, în bir. 508, et. 5 (sediul renovat al Parlamentului).

La audieri participă deputați din Comisia protecție socială, sănătate și familie, Comisia administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice, Comisia economie, buget și finanțe, Comisia drepturile omului și relații interetnice. De asemenea, sunt invitați reprezentanți ai Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, ai Ministerului Finanțelor, precum și reprezentanți ai societății civile.

Confirmarea prezenței și prezentarea listei participanților urmează a fi comunicate la numerele de telefon: 022-268-355/ 022-268-366 sau la adresele electronice olga.rujanschi@parlament.md / oleg.chiril@parlament.md.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Sursa: Parlament RM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *