Au fost selectaţi participanţii la cea de-a VII ediţie a Forumului ONG

Secretariatul Consiliului Naţional al ONG-urilor din Moldova anunţă că au fost selectaţi participanţii la cea de-a VII ediţie a Forumului ONG. Evenimentul va avea loc în perioada 13 – 14 iunie 2013, la Palatul Republicii, str. Maria Cibotari 16, cu începere de la ora 10:30.

 Forumul Organizaţiilor Neguvernamentale din Republica Moldova, ediţia a VII-a este organizat de Consiliul Naţional al ONG-urilor din Moldova. Desfăşurarea evenimentului este posibilă datorită contribuţiei participanţilor, care au fost de acord să achite taxa de participare sau să se implice cu muncă voluntară în activităţile de organizare, precum şi Parlamentului Republicii Moldova, Ataşatului pentru Muncă, Afaceri Sociale şi Protecţia Consumatorului din cadrul Ambasadei Austriei la Chişinău şi Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

 

În continuare puteţi accesa link-urile pentru a vedea lista preliminară a participanţilor şi agenda preliminara a Forumului ONG, ediţia a VII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *