Atenție Concurs: Iubește-ți rîul!

Singuratice şi lipsite de protecţie, rîurile din Moldova sunt neglijate şi uitate de noi. Poluate, murdare și abandonate, ele se transformă în provocări pentru viețile noastre și pentru viitorul nostru… Rîurile noastre mor din cauza indiferenței oamenilor. Ele au nevoie de protecţia, grija și dragostea noastră. Să învățăm să ne iubim rîurile!

Pentru a face auzită vocea tinerilor, care nu sunt indiferenți față de starea alarmantă a rîurilor din Moldova, Centrul Național de Mediu, cu suportul financiar al Ambasadei SUA din Republica Moldova și fundației americane EcoCatalyst Foundation, dau start Concursului Ecologic Național “IUBEȘTE-ȚI RÎUL!”

Concursul include 2 categorii:

1. VIDEO – Locul I -– 3000 lei; Locul II – 2500 lei; Locul III – 2000 lei

2. DIVERTISMENT (dans, cântec, teatru, poezie, parodie, etc.) – Locul I – 4000 lei; Locul II – 3000 lei; Locul III – 2000 lei

REGULAMENTUL CONCURSULUI

FORMULARUL DE PARTICIPARE 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: 022-83-67-27; Gsm: 060176393

Vă dorim succese!

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului “Campania Tinerilor «IUBEȘTE-ȚI RÎUL!» ”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova și este cofinanțat de către fundația americană EcoCatalyst Foundation.

Acest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *