Atelier de lucru cu privire la mobilizarea resurselor interne

Parteneriatul pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS) convoacă un Atelier privind mobilizarea resurselor interne, pe 13 septembrie la Chișinău. Atelierul va introduce mecanismul de 2% printr-o sesiune de prezentări cu participarea funcționarilor publici și a autorilor regulamentului de implementare, urmată de o sesiune interactivă cu experți din Polonia, Ungaria, Slovacia și România care vor aborda aspecte specifice legate de implementare, cu exemple practice din Europa. Atelierul va continua cu o discuție facilitată despre filantropia privată și potențialul său pentru Republica Moldova.

Obiectivele atelierului:

  • Sensibilizarea vizavi de mecanismul de 2% și implementarea sa;
  • Asigurarea instrumentelor OSC-urilor pentru a putea beneficia de mecanismul 2% și donațiile filantropice prin schimbul de experiențe și lecții învățate în țările Europei Centrale;
  • Explorarea oportunităților și provocărilor donațiilor filantropice în Republica Moldova și enumerarea priorităților pentru îmbunătățirea climatului filantropic.

Evenimentul se va desfășura în limba română și engleză, cu traducere simultană. Organizatorii vor asigura materialele informaționale și alimentarea. Cheltuielile de transport NU se vor rambursa.

Atelierul va avea loc pe 13 septembrie 2016, ora 9:00-17:00.

Persoanele interesate de acest atelier sunt rugate să se înregistreze până la 6 SEPTEMBRIE, 2016, completând formularul de aplicarePersoanele care vor completa formularul, vor fi înștiințați despre rezultatele cererii de înregistrare la data de 7 septembrie 2016.

În cazul în care, unii dintre candidați vor prefera, din anumite motive,  să-și anuleze participarea după ce au completat deja formularul, aceștia sunt rugați să informeze preventiv organizatorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să le contactați pe:

Réka–  reka@ecnl.org (în engleză) sau  Cristinacrogojina@fhi360.org (în română).

Sursa: www.civic.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *